Bogen foregår på Samsø i 1990érne og det er ikke det rene hygge. Der er omsorg og der er svigt. Der er mord, misbrug, pædofili, hævn og loyalitet. Naturbeskrivelser, hvor giftige hvide blomster indgår, samt sidehistorier om tatovører og herbarier. Det hele bliver fortalt gennem 14-årige Jennys øjne.
Jenny og hendes jævnaldrende kusine Tessa er hjerteveninder og deler alt eller næsten. For noget ændrer sig, måske er det bare puberteten og spirende ungdomsforelskelser måske er det noget helt andet.
Omkring de to piger er ø-samfundets personligheder og udskud. Torsten betjent, Henning Halløj og alle de andre. Der er mange personer og mange tråde at holde styr på i bogen, men det forstyrrer ikke læseoplevelsen og bogen er svær at lægge fra sig.
Det er ikke en krimi, men en medrivende bog, der blander fiktion og fakta. En af forfatterens særlige kendetegn. Tatoveringer og pressede blomster var nok ikke det jeg ville have opsøgt som det første, hvis ikke det lige var fordi det indgik i denne bog, men det fungerer godt.
Vi følger Jennys liv og udvikling gennem fire år. Hun gør sig nogle erfaringer om retfærdighed. Det er ulovligt, men som læser er det på sin vis sympatisk.
Læs den hvis du er interesseret i at dykke ned i et lille Ø samfund og blive klogere på hvorfor nogle tier, når de burde råbe højt.