Den industrielle N.Y.

Forfatter:Tenna Sysler

november 6, 2022


Rooftoppen CloudM befinder sig på 20. etage på CitizenM New York Bowery hotel. Nærmere bestemt 189 Bowery, Lower East Side.

Når du træder ind i hotellets lobby bliver du mødt af et farvestrålende interiør med bløde møbler og masser af sjov kunst. Det er også her du finder elevatorerne til rooftoppen.

På CloudM´s hjemmeside står der at når man træder ind på roof toppen går man ud af mængden og ind i skyerne. Og det er jeg faktisk helt enig i. Indvendigt er der udsigt til bygninger på alle sider gennem de store gulv til loft vinduer. Den udvendig del byder på et 360 grader Manhattan view.

Farver og sjov kunst er også gennemgående i rooftoppens indretning. En gimmick er en stor spejlmosaik leopard, der er placeret midt mellem to sofaer.

CloudM´s interiør er loungeagtigt og lægger op til afslapning på en helt anden måde end Spyglass rooftoppen. Det indvendige look giver dermed en god kontrast til de mange bygninger og det mere industrielle, rå udvendige look, CloudM er omgivet af.

Alt ved rooftoppen giver dig lyst til at blive hængende selv toiletterne. Her er nemlig også panorama view.

Menukortet byder overvejende på drinks, vin og øl, men det er også muligt at bestille snacks.

CloudM er åben for alle over 21 år også selvom du ikke bor på hotellet. Bordbestilling er ikke nødvendigt med mindre I er en stor gruppe.

Andre rooftops: